بزرگترین سیب دنیا

چطور بزرگترین سیب دنیا تولید شد؟

بزرگترین سیب دنیا

۱ بازديد
بزرگترین سیب دنیا

بزرگترین سیب دنیا در کشور ژاپن و شهر هیروساکی پرورش داده شده است. این سیب حدود 1،849 کیلوگرم وزن داشته و جز بزرگ ترین سیب هایی است که تا به حال مردم دنیا دیده اند. این شخص از پرورش و رسیدگی هر روزه این سیب و باغ سیب خود صحبت کرده است. همچنین خانواده هانزر که در شهر هودریورز در غرب امریکا زندگی می کنند توانسته اند سیبی با وزن 1،47 کیلوگرم و محیطی حدود  44/4 سانتیمتر پرورش بدهند.

بهترین سیب مال کدام کشور است؟

بهترین سیب در کشورهای چین، ایالات متحده آمریکا، ایران، ترکیه، هند و لهستان می باشد. سیب در این کشورها از ارزش بالایی برخوردار هستند. کشور ایران در رتبه سوم برای تولید و صادرات میوه سیب را ازآن خود کرده است.

بهترین سیب جهان

بهترین سیب جهان سیبی است که با منطقه جغرافیایی شما سازگاری داشته باشد، البته ما در ادامه چندین مدل از بهترین سیب جهان را به شما معرفی کردیم.

سیب گلدن ورد طلایی لبنانی: این محدوده میوه‌های بزرگ و زرد رنگی تولید می‌کند که هر کدام از سیب ها چیزی حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم وزن دارند.

 سیب تابستانی زودگل: به این معناست که جزو میوه سیب زودرس است، اوایل فصل تابستان کاملاً رسیده و به بازار عرضه می‌شود، این درخت در مناطق گرمسیری کاشته شده و رنگ آن قرمز هست.

سیب گرانی اسمیت فرانسوی: مزه ملس داشته رنگ پوست آن کاملاً سبز و جزو برندهای صادراتی محسوب می گردد.

 سیب تو سرخ: منشأ آمریکایی داشته و نه تنها پوسته آن قرمز رنگ است بلکه گوشت قرمزی نیز دارد.

 سیب سیاه جیرومین: جزو نهال‌های وارداتی و چینی است که توسط باغستان های معتبر در این کشور تولید می شود. میوه سیب این درخت رنگ پوست کاملاً تیره داشته و زرشکی تیره است.

بهترین سیب ایران کجاست؟

اکثر مناطق ایران سیب های با کیفیتی پرورش می دهند. در ادامه به مناطقی که سیب های با کیفیت تولید و به ضورت عمده عرضه می کنند می پردازیم؛

منطقه سمیرم و منطقه پادنا در استان اصفهان که در دامنه رشته کوه دنا قرار گرفته‌اند. از مناطقی هستند که بهترین سیب ایران را تولید می‌کنند؛ طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی این استان نزدیک به ۲۳۰ هزار تن میوه سیب در کل استان تولید شده که فقط ۱۹۰ هزار تن آن مربوط به منطقه سمیرم هست و از این میزان ۸۰ درصد آن برای صادرات به کشورهای دیگر اختصاص داده‌اند.

دامنه های دماوند در استان تهران نیز مختص پرورش میوه سیب است. در این منطقه بیشتر از 20 مدل نژاد سیب کاشته شده و چیزی بالغ بر 8 درصد از کل سیب تولید شده در کشور مربوط به این منطقه می باشد.

تبریز یکی از مناطق قدرتمند برای تولید میوه سیب می باشد، کمتر کسی است که  آوازه سیب مراغه را نشنیده باشد، بیشترین میزان تولید آذربایجان شرقی در دامنه‌های بزقوش میانه و دامنه‌های سهند و سبلان شهر مراغه انجام می‌شود؛ آذربایجان شرقی با ۴۳۹۵۰ هکتار زمین و تولید ۳۴۵ هزار تن میوه صادرات رتبه دوم در تولید سیب را دارا می باشد.

در پایان
همواره کشاورزان ایران بر این باورند که، کود اصل ارگانیک برای مراقبت بیشتر از میوه سیب بهترین گزینه می باشد. کشاورزان قدیمی و همچنین تازه کاران در تمام باغات سیب خود از بهترین کود برای بزرگ شدن سیب استفاده می کنند. شما می توانید از طریق مطالعه این مقاله برای نحوه استفاده از بهترین کود برای بزرگ شدن سیب استفاده نمایید.

۰ ۰

اولین مطالب آزمایشی من

۰ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۰ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.